Kavunlu İlkokulu
Kavunlu Köyü no16 Kavunlu İlkokulu Güroymak /BİTLİS

VİZYON

Kavunlu İlkokulu olarak: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, gelişen çağa ayak uydurmalarını kolaylaştırmak ve bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen,büyüklerine saygı,küçüklerine sevgi gösteren bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst ; sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen ;Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış ;dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan; Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen ,vatanını ve milletini seven ; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Yatakhane Koğuşu :1

Normal Öğretim

Başlama Saati: 08.30 Bitiş Saati: 14.20

Sobalı

İl merkezine uzaklık 36 km. İlçe merkezine uzaklık 6 km.

Kavunlu Köyü